Coolerado Coolerado - Het meest efficiënte airconditioningsysteemCoolerado - Het meest efficiënte airconditioningsysteem
Coolerado -   Wijzig taalinstelling - Change language - Wechseln Sprache English Inglish Deutch Nederlands
Coolerado - Het meest efficiënte airconditioningsysteemCoolerado
Coolerado testresultaten

Coolerado R600 Specifieke kenmerken

3 jaar garantie. Maximale EER van 20. Koelcapaciteit neemt toe naarmate de buitentemperatuur stijgt. Maximale koelcapaciteit 15 Kw. Geen chemische koelgassen. Eenvoudige montage.

De Coolerado is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. Laag waterverbruik. Geen toevoeging van vocht in de te conditioneren ruimte.

Nieuw, gepatenteerde thermodynamische cyclus.

COOLERADO  

De onderzijde, frame en andere diverse onderdelen in de unit, die in direct contact staan met het water, zijn van roestvrij staal. De omkasting is van electro-gegalvaniseerd en gepoedercoat plaatstaal.

     
COOLERADO  

Alle electrische- en watertechnische aansluitingen kunnen zowel aan de linkse als aan de rechtse zijde worden aangesloten. Aansluitvriendelijk, flexibel, geïntegreerde printplaat en controle-systeem.

     
COOLERADO  

Taps toelopend aanzuigplenum, verhoogt de efficiëntie van de ventilator en de luchtdistributie. Het toerental van de ventilator is modulerend (e.c. techniek).

     
COOLERADO  

Zonder gereedschap toegang tot de luchtfilters.

     
COOLERADO  

Uitblaasplenum, laat zich eenvoudig bewerken voor het realiseren van elke maat of vorm van kanaal- of slangaansluiting.

     
COOLERADO  

Zijpaneel, voor toegang tot de HMX en afvoer. Kan ook gebruikt worden voor kanaalaansluiting t.b.v. afvoer proceslucht (binnenopstelling) of een optioneel louvre-rooster (buitenopstelling).

     
COOLERADO  

Extra versteviging, op elke hoek, welke de mogelijkheid biedt tot het aanbrengen van een constructie voor bevestiging op bijvoorbeeld schuine daken.

     
COOLERADO  

Vier roestvrijstalen voeten, voor het eenvoudig verschuiven, verplaatsen of takelen van de unit.

     

Luchtbehandeling

De aanzuiglucht is 5.000 m3/uur, waarvan 2.500 m3/uur proceslucht en 2.500 m3/h geconditioneerde lucht.

Bij externe statische druk E.S.P. ~ 100 Pa. De geconditioneerde lucht wordt gekoeld tot ca. 90% van de natte bol aanzuig-temperatuur op zeeniveau, zonder het toevoegen van vocht.

De geconditioneerde lucht wordt telkens ca. 1% koeler bij elke 300 meter verhoging t.o.v. het zeeniveau (dit komt door verandering van de luchtdruk).

Electra:

  240V/50Hz

Water:

  Waterleiding 10mm - 2,5bar

Gewicht:

  Transport 193Kg - In gebruik 238 Kg

Opties:

1:

Twee Louvre roosters (linker en rechterzijde) t.b.v. afvoerproceslucht.

 

2:

Vorstbeveiliging

Coolerado behoudt zich het recht voor, door het continue verbeteren van producten, wijzigingen door te voeren zonder voorafgaande berichtgeving.CooleradoCoolerado aanzichten:

Coolerado Coolerado
Bovenaanzicht                Uitblaasplenum

CooleradoCoolerado
Zij aanzicht links              Luchtaanzuig-zijde

Coolerado Zij aanzicht rechtsCoolerado Neem geheel vrijblijvend contact met ons op - Klik om door te gaan naar de Coolerado contactpaginaNeem geheel vrijblijvend contact met ons op - Klik om door te gaan naar de Coolerado contactpagina
Webworks: DigiFactory XHTML 1.0 Transitional Valiade CSS